Pravila privatnosti

ALPHA & OMEGA, obrt za poslovne usluge, brine o zaštiti osobnih podataka svojih klijenata, korisnika i posjetitelja web stranice u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno. Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka. Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

Korisnik u svakom trenutku može izjaviti prigovor na obradu svojih osobnih podataka. Korisnik ima pravo zatražiti pristup, nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Korisnik može u svakom trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka.

Podatke možemo primati i izravnim kontaktom od klijenta koji nam se obrate za informacije o proizvodima i uslugama:
– putem obrasca za kontakt na internetskoj stranici www.alphaomega-va.com
– direktno mailom
– telefonskim pozivom
– uživo u sjedištu obrta

Tako prikupljeni podaci koriste se samo za obradu traženih informacija i upita korisnika te u svrhu osiguravanja kvalitetnog korisničkog iskustva. Korisnici internetske stranice www.alphaomega-va.com suglasni su da u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu s traženim upitom obrađujemo osobne podatke.

Zahtjeve za pristup, ispravljanje ili brisanje podataka možete poslati mailom na info@alphaomega-va.com ili poštom na adresu Rudarska 28, 52215 Vodnjan, Hrvatska.

Sigurnost Vaših podataka osiguravamo ovim mjerama:
– strogo ograničen pristup osobnim podacima
– korištenje podataka isključivo u skladu s legitimnim interesom
– sigurnosni prijenos podataka
– postavljanje antivirusnih programa i vatrozida na IT sustave u svrhu detekcije, sprječavanja zloupotrebe osobnih podataka i neovlaštenog pristupa podacima.

ALPHA & OMEGA na svojim stranicama ne koristi kolačiće – malene tekstualne datoteke koje se spremaju na uređaj korisnika i, između ostalog, služe za praćenje korisnika na internetu.