DSC_8698.jpg

Postani virtualni asistent

BESPLATNI webinar

"Kako kreirati ponudu usluga?"

Želiš pokrenuti vlastiti posao virtualnog asistenta, ali ne znaš koje usluge možeš ponuditi klijentima?

Kreirajmo zajedno tvoju ponudu usluga u samo 3 koraka!

U ovom webinaru ćeš naučiti

a66dd2_cd07ac44778948328b9d261168de1867~mv2.jpg
a66dd2_cd07ac44778948328b9d261168de1867~mv2.jpg

Bok, moje ime je Martina Žgomba

Svoje višegodišnje radno iskustvo stekla sam u financijskom i telekomunikacijskom sektoru u direktnom radu s klijentima, knjigovodstvenim, savjetodavnim, administrativnim te poslovima osobnog asistenta.

Sada sam ponosna vlasnica obrta Alpha & Omega putem kojeg pružam usluge virtualne asistentice. Pomažem pojedincima, poduzetnicima, mikro, malim i srednjim tvrtkama u organizaciji vremena, postavljanju i optimizaciji poslovnih procesa te podršku u administrativnom dijelu poslovanja.

Sada je došlo vrijeme da podijelim stečeno iskustvo i da tebe naučim kako POSTATI VIRTUALNI ASISTENT!

 

Dosadašnja iskustva u radu samnom:

Hvala, Martina, vodile smo sjajan razgovor i pružili ste mi dobre savjete u vezi sa opsegom usluga koje virtualni asistenti mogu pružati, uobičajenim zahtjevima za uslugu koje virtualni asistenti dobivaju od klijenata te načinom kreiranja paketa za pružanje usluga.

Martina ima odličnu poslovnu komunikaciju i dobru organizaciju. Ona je profesionalna, vrlo entuzijastična, komunikativna, ljubazna i velika podrška u slučaju da se odlučite napraviti korak na ovom putu karijere.

Draga Martina, hvala ti prije svega za spremnost i želju da pomogneš. Kada sam ti se javila za konzultacije nedjeljom prije ručka misleći da će biti zakazane tamo neki dan, a ti mi se stavila odmah na raspolaganje, bila sam jako ugodno iznenađena. S tolikom željom i uzbuđenjem si pričala o poslu VA, i dala mi hrpu korisnih informacija. Jako jako si simpatična i pristupačna i toliko mi je drago što sam te upoznala. Kao budućem virtualnom asistentu, drago mi je da znam da postoji netko kao ti, kome se uvijek mogu obratiti i podijeliti svoje strahove, izazove i uspjehe. Pratim te i želim ti puno puno uspjeha u daljnjem radu.

Tražeći konkretne informacije u „moru informacija“ tko je Virtualni asistent, na koji način taj posao funkcionira i kako započeti neki svoj biznis u tom smjeru u Hrvatskoj, na Linkedin-u sam pronašla oglas od Martine kako nudi besplatno savjetovanje o toj temi te sam se prijavila. Savjetovanje mi je puno pomoglo kako bi si lakše kreirala neku svoju bazu odakle početi. Saznala sam korisne informacije vezane za sam biznis i na kojim platformama mogu početi sa nekim prvim poslovima i na taj način se usavršavati u tom smjeru. Martina je vrlo pristupačna i srdačna osoba, te bi preporučila svakome tko se traži u toj branši kao i ja, da ju kontaktira i sazna ono što ga zanima.

pexels-taryn-elliott-4112363_edited.jpg